Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Nieuwe patiënten

Op dit moment staat alleen de praktijk van dokter van den Nieuwenhuijzen open voor nieuwe patiënten. De voorwaarde is dat u naar of binnen onze regio bent verhuisd.

Om de bereikbaarheid bij spoedgevallen te kunnen garanderen, is het belangrijk dat u in ons werkgebied woont. Onze assistentes kunnen u daarover informeren. 

Bij uw inschrijving als nieuwe patiënt vragen wij u een inschrijfformulier in te vullen, zodat wij een aantal belangrijke gegevens van u hebben. Wij verzoeken u het inschrijfformulier uit te printen, in te vullen en samen met uw verzekeringspasje en een kopie van uw identiteitsbewijs mee te nemen bij uw eerste bezoek aan de praktijk.

Als u zich inschrijft als nieuwe patiënt, is het belangrijk om dit aan uw oude huisarts door te geven. Hij/zij kan dan uw medisch dossier opsturen en u uitschrijven als patiënt.