Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Apotheek en medicijnkosten

  

Vrijheid van apotheek keuze

 

U bent vrij om te kiezen bij welke apotheek u zich aanmeldt in Roermond en ook vrij om te wijzigen van apotheek. Onze praktijk wordt elektronisch verbonden met uw gekozen apotheek zodat uw recepten rechtstreeks doorgestuurd kunnen worden. 

 

De dichtstbijzijnde apotheek bij onze praktijk is BENU Apotheek Donderberg. Zijn openingstijden zijn Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 17.30 uur.

 

Medicijnvergoedingen

 

Voor receptmedicijnen en de bijbehorende zorgverlening in de apotheek betaalt u meestal via uw zorgverzekeraar. Hoe hoog deze bedragen zijn en welke vergoeding u krijgt, hangt af van uw zorgpolis en van de afspraken tussen uw zorgverzekeraar en apotheek. Medicijn vergoedingen zijn helaas door alle regelgeving de laatste jaren erg onoverzichtelijk geworden.  Deze link van de informatie website apotheek.nl kan u misschien iets verder helpen. 

 Medicijnkosten

U kunt uw medicijnkosten ook bekijken op de website Medicijnkosten. Dit is een product van Zorginstituut Nederland. Op deze website kunt u actuele informatie vinden over de vergoeding van geneesmiddelen.