Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Spreekuur voor Psychische hulp

Voor patiënten met psychische klachten hebben wij een praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH GGZ) in dienst, Marianne van de Veght. Zij is speciaal opgeleid om eerstelijns psychologische hulp te bieden. Zij houdt spreekuur op maandag en woensdag.

De huisarts kan na inventarisatie van uw psychische klachten verwijzen naar de POH GGZ. De hulpvraag kan heel divers zijn: van stressklachten en stemmingsproblemen tot levensfaseproblematiek of angststoornis. Door gerichte en deskundige aandacht hebben de gesprekken vaak een verhelderend effect; ze geven inzicht in de achterliggende problemen.
De POH GGZ geeft, indien gewenst, ook gericht advies voor verdere verwijzing binnen de GGZ. De duur van de begeleiding kan variëren van een enkel gesprek tot meerdere gesprekken gedurende een aantal maanden.

 Handige geestelijke gezondheidszorg websites:

www.mentaalvitaal.nl hier vind je alles over alle psychische aandoening met tools en tips iclusief online zelftests op depressies, mentale fitheid enz.

www.kleurjeleven.nl  gaat vooral over depressie en zelfhulp

ww.kopouders.nl voor ouders met psychiatrische problemen.

www.kopstoring.nl  voor kinderen en jeugdigen van ouders met psychiatrische problemen.
ww.survivalkid.nl   geestelijke hulp voor kinderen

www.drankjewel.nl  omgaan met alcohol