Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

 

(telefonische) Consulten:

U kunt een afspraak maken aan de balie of telefonisch. De doktersassistente informeert naar uw klachten en bepaalt aan de hand van de ernst van de klachten en uw hulpvraag hoe snel u geholpen moet worden. Ook kan het zijn dat u een afpsraak krijgt bij de Huisartsverpleegkundige ipv bij uw eigen dokter. Is uw huisarts afwezig dan wordt er gekeken of u bij iemand anders ingepland kunt worden. 

Soms kan een telefonische terugbel afspraak van de dokter ook volstaan. 

 

U kunt ook online uw vragen stellen via een een eConsult. U dient zich dan eenmalig te registeren via onze website. Volg deze link voor meer informatie.

De duur van een consult is  in principe 10 minuten. U kunt meer tijd reserveren als u meerdere problemen heeft of als u denkt dat uw klacht meer tijd nodig heeft.

Assistente spreekuur

De assistente heeft elke dag ook een eigen spreekuur en geeft ook zelfstandig advies, na overleg met de dokter. ALLE adviezen gegeven door de assistente worden ook achteraf aan de dokter voorgelegd. 

 

Visites

Als u om een medische reden niet zelf naar de praktijk kunt komen, kan de dokter bij u thuis komen. Een huisbezoek aanvragen voor dezelfde dag kan tussen 8.00 en 10.00 uur. Na 10.00 uur rijdt de huisarts alleen voor spoed nog een visite.